Nego, imaš li ti
neki posao za mene?

„Želiš developersku platu, a ne želiš da radiš kao developer?”
Važi, prijatelju. Ali ako si vredan i želiš da radiš, tu smo!
MISIJA

Part of the ship, part of the crew

Part of the ship, part of the crewimage

Da kucnemo u drvo, rastemo kao kvasac! Ali polako nam ponestaje porodice, prijatelja i poznanika. Valja zaposliti i svežu krv! Koliko god to čudno zvučalo. S obzirom na to da nam se stranica zove „sekta“, što je sasvim adekvatno. Ako si osoba koju iskreno zanima SEO i želi da radi u firmi koja svoje ljude ceni, poštuje i gura da budu „brži, jači, bolji“, prijavi se!

Ono što mi nudimo je normalna ekipa ljudi koja će ulagati u tvoje znanje, truditi se da te motiviše i razume onda kada „nisi sav svoj“ i uvaliti ti Snikers da se sabereš. Kod nas važi pravilo da kada se radi, radi se, a kada se uživa, preteruje se! Svi smo ljudi, a naše je da budemo fer prema tebi. Zauzvrat, očekujemo isto. Znači, poštujem te, poštuješ me.

Proces selekcije za svaku poziciju je isti – kratak test veština i intervju sa menadžerom departmana i HR-om. Nema hiljadu krugova, nema ,‘jedi mind’ trikova, nema ‘16 personalities’ testova, nema hiljadu godina čekanja. Svaki kandidat dobija detaljan fidbek zašto nije prošao, kako bi znao šta treba da poboljša i na čemu treba da radi.

Sve pozicije su full-time, na lokaciji Beograda. Nemamo doživotne remote opcije, jer nam nije cilj samo da popunimo poziciju, nego da nađemo ljude koji legitimno žele da budu deo posade.

POSAO

Koje pozicije tražimo?

Pogledajte listu poslova i pozicija koje trenutno tražimo i vidite da li je možda baš vaša ekspertiza ono što nam treba. Ako ipak ne tražimo ono što vi nudite, ne posustajte! Možda ćemo tražiti u nekom trenutku, pa se, s vremena na vreme, vratite na naš sajt ili pogledajte kod nas na LinkedInu da li smo ažurirali listu pozicija. Naravno, šta god da vas dodatno zanima, slobodno nam pišite!

Ne treba nam niko i ništa. Jači smo od sudbine! Trenutno. Ali biće, ne odustaj!
TrinityRank footer logo