Radimo isključivo sami za sebe.

Ne radimo za klijente i ne primamo porudžbine. Nema šunka sir!
Pravimo sajtove isključivo sami za sebe, jer smo tako u mogućnosti!
ZNAČENJE

Zašto baš TrinityRank?

Ime ‘TrinityRank’ je omaž tri stuba SEO-a - konceptualni i tehnički okvir koji nam je pomogao da razvijemo sopstvene metode rangiranja - Crawler, Indexer i Query Engine. LOL, kakva notorna laž. Pravi razlog zašto se firma zove kako se zove jeste jer smo jedne večeri pijani zaključili da “nema krsta bez tri prsta” i da želimo da nas masoni kontaktiraju jednog dana i kažu “Izvol’te gospoda, dobro vi nama došli”! Kakva crna tri stuba…

Šala na stranu, cilj nam je da svaki Rankovac postane pola čovek/žena/ljud, pola SEO mašina. SEO nije nauka i svako može da ga nauči. Zbog toga delimo svoj ‘blueprint’ sa svakim zaposlenim, sve dok jednog dana ne nauči kako da rangira svoj sajt za farbanje figurica i ne monetizuje svoj passion projekat. Što bi rekli Indusi, “We want to make a million millionaires”.

1. Tehnologija

Tehničke osnove sajta: HTML kod, URL struktura, HTTPS status kodovi, i XML sajt-mape.

2. Relevantnost

Sadržaj, naslov tagovi, meta opisi, naslovi, struktura sadržaja, čitljivost i fokus na aktuelne teme.

3. Autoritet

Linkovi i reference, slanje odgovarajućih signala mašinama za pretraživače radi građenja relevantnog autoriteta sajta.

FOKUS

Okej, ali čime se tačno bavite?

„Sveto trojstvo“ koje je osnovalo ovu firmu (Harsha, Josh i Stefan) samo su deo mnoštva ljudi koji znaju kako je to raditi za klijenta, ali i kako je to biti klijent. Nije lako! U isto vreme, gde je pritisak, tu je i nagrada! Samo „biznis-mudrost“ na ovom sajtu!

Vođeni problemima i potencijalom SEO sveta, odlučili smo da stvorimo sopstvene uslove i skrojimo sopstvena pravila. Zbog toga smo odlučili da ne budemo agencija, nego da sami biramo industrije i stvaramo projekte koji nas inspirišu i teraju da učimo. Istražujemo kompetitivne ključne reči i gradimo affiliate sajtove uz pomoć user-friendly UX dizajna, content-marketinga, i SEO metoda koje se menjaju kako Google vetar duva. U želji da osvojimo sve sfere SEO-a, upustili smo se i u vode Youtube-a i animiranih explainer videa, kao i sajtova za zapošljavanje.

Internet sadržaj
Internet sadržaj
Istražujemo ključne reči i relevantne teme do besvesti, i u odnosu na to, pišemo informativni i optimizovani sadržaj koji podržava strukturu sajta.
Optimizacija sajta
Optimizacija sajta
Koristimo tehničke, analitičke i kreativne metode da poboljšamo vidljivost sajtova i korisničko iskustvo uz pomoć UX dizajna fokusiranog na korisnika.
Građenje linkova
Građenje linkova
Gradimo autoritet sajta uz pomoć relevantnih i jakih linkova koje dobijamo sa ličnim i grupnim outreach kampanjama.
Tehnička analiza
Tehnička analiza
Stvorili smo unikatnu i detaljnu metodologiju za analiziranje svakog koraka potrebnog da poboljša performans i rank naših stranica.
Održavanje sajtova
Održavanje sajtova
Sajt nije gotov kada ga lansiraš. Konstantno analiziramo, optimizujemo i održavamo preko 40 sajtova u raznoraznim nišama.
Video produkcija
Video produkcija
Tražimo evergreen teme i pravimo kompleksne, a bogami i kvalitetne, animirane explainer videoe u želji da shvatimo kako funkcioniše Youtube SEO.
INDUSTRIJE

Sa kojim industrijama imamo iskustva?

MARKETING
MARKETING
KOCKANJE
KOCKANJE
TEHNOLOGIJA
TEHNOLOGIJA
ZAPOŠLJAVANJE
ZAPOŠLJAVANJE
LEPOTA & ZDRAVLJE
LEPOTA & ZDRAVLJE
LJUBIMCI
LJUBIMCI
FINANSIJE
FINANSIJE
DIZAJN
DIZAJN
PRAVO
PRAVO
BLOCKCHAIN
BLOCKCHAIN
REZULTATI

Upoznajte našu đecu!

Svaki naš projekat je kao naše dijete! Ima svog sajt menadžera koji mu dođe kao neka vrsta roditelja, i previše rođaka koji se mešaju u njegovo odrastanje. Ali kao i za dete, glavni cilj svakog našeg sajta jeste da on odraste u jaku, stabilnu, i samostalnu ženu koja će se monetizovati nakon što dođe na prvu stranicu Googla. Ovo su neki od sajtova na koje smo najponosniji, ljubi ih tetka, sunce moga neba!

VIDEO

Otkud animacija
u SEO priči?

Otkud animacija <br>u SEO priči?image

Kao velikim ljubiteljima Youtube platforme, neostvarena želja nam je oduvek bila da se na istoj ostvarimo. Pošto niko od nas nema herca da postane mega-influenser, zaključili smo da je SEO najbolje okrilje našeg Youtube sna. Ako već želimo da izdominiramo svaku sferu SEO-a, nije li Youtube najveći izazov?

U martu 2019. godine okupili smo malu ali kvalitetnu ekipu animatora, ilustratora, pisaca i umjetnika i oformili naš “jutjub skvad”. Danas, pored toga što polako, ali baš polako, ostvarujemo svoj Youtube san, otkrili smo još mnoštvo spona između video-produkcije i SEO-a. Tako smo uplovili u magični svet video-produkcije, u kojem, iskreno, veoma uživamo.

Saznaj više
TrinityRank footer logo